Det er en glede for oss å kunne presentere neste års stipendiater! Vi har snakket med dem og stilt dem noen spørsmål. Her legger vi til nye stipendiater etter hvert, helt til alle er på plass.

Jenny Katrine Kvilesjø

1) Hei! Jeg er født i 2002.

2) Jeg liker å ta bilder, kjøre bil, lese bøker og spille gitar.

3) Min favoritt plass i Norge må være på Sørlandet, helst i en båt (mamma kommer derfra).

4) På en øde øy ville jeg tatt med bibelen.

5) Jeg gleder meg til å bli kjent med og henge med ungdommene!

Hanna Versto Roheim

Fødselsår: 2002 Interesser: Brettspill, strikking, henge med folk!

Favorittsted: I Gvarvelva på en varm sommerdag.

Tatt med på en øde øy: HENGEKØYE!

Jeg gleder meg veldig til å være stipp på Sjøholt! Gleder meg til å bli kjent med nye folk! Gleder meg til å le masse og finne på mye gøy, og å ha fine samtaler. Elsker å drøse over en god kaffekopp! Gleder meg til hverdagen med alt det innebærer! Gleder meg til å møte hver enkelt elev!

Ladypearl Pacot

1) Fødselsår: 2002

2) Interesse: Eg liker å være aktivt eller i bevegelse, så sport eller ballsport syns eg er gøy, f.eks; Volleyball. Eg like å spille på pc, tegne og male, danse og høre på musikk,

3) Favoritt plass i Norge: Eg har ikkje favorittplass eller tenkt på det, men eg like der det er varmt og der eg kan bade på en strand,

4) Du strander på en øde øy, og får bare ta med 1 ting: Eg bur på en øy, den er ikkje øde. Eg veit kva eg trenge for å overleve på en øde øy, og det er Aron (en av de andre stipendiatene). Må ha noken å snakke med, vist ikkje blir eg så rar,

5) Dette gleder eg meg til på Sjøholt Folkehøgskule! Eg glede meg å møte nye folk, og bli kjent med dei.

Aron Engelsen Solheim

1) Født i 2002
2) Eg lika mykje rart, er glad i å bevege meg, idrett er det eg har holdt mest på med så langt i livet. Synes det er kjekt å spele, sjå på tv, lese bøker, gå tur, kose med hunda, sove, stå opp fra søvnen, dusje, pusse tenna… det er som mangt altså.
3) Favorittplass i Noreg det seie eg ikkje. Det er hemmelig, sorry not sorry.
4) Om eg stranda på en øde øy og kan kun ta med meg ein ting så veit eg kva eg vil ha med, eg må selvfølgelig ha med Lady… så lenge ho blir godkjent som ein ting eller gjenstand da.
5) Eg har gått eit år som elev på Sjøholt, så no gledar eg meg til å være der eit år som stipp. Det er mykje eg ser fram til egentlig, det eg ser mest fram til er nok å dele kjekke opplevelsar med folk eg allerede er glad i og med folk eg snart er glad i. Vi sjåast!

Emily Tomren Prøven (mer info kommer)

Karen Berre (mer info kommer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *