Reiseliv: På skinner

På linjen Reiseliv: på skinner drar vi med tog for å oppleve Norge og Europa på en annerledes måte. Vi skal også utforske ulike jobber inne reiseliv og turistnæringen.

Livet går ikke alltid på skinner, men det gjør denne linjen. 

På denne linjen skal vi oppleve nye steder innenlands og utenlands gjennom togreiser. Vi skal også bli bedre kjent med jobb- og utdanningsmuligheter innenfor turisme og reiseliv. 

På høsten skal vi planlegge og gjennomføre en norgestur, hvor vi skal oppleve det flotte landet vårt med tog som fremkomstmiddel.

Vi skal også ha fokus på lokalt reiseliv og turistnæringen her på Sunnmøre, særlig opplevelsesturisme. Vi nevner: Via Ferrata i Loen, rafting, klatrepark, juving, ski, surfing med mer.

Kanskje du har lyst til å jobbe innefor turisme? Hva er utdanningsveien for meg om jeg ønsker å jobbe innenfor denne næringen? Vi besøker bedrifter og får besøk av aktører innen reiseliv og turisme som gir oss svaret på dette.

På våren skal vi planlegge og gjennomføre en lengre tur gjennom Europa. Vi har kort vei til togstasjonen i Åndalsnes og herfra gir tognettverket oss uante muligheter. Vi legger inn planlagte stopp på spennende steder i Europa.

Søk i dag, ikke bli stående igjen på perrongen når toget går!

Foto: Halvard Hovtun