Utleie

Sommerhotell og utleie.

Fra 20.mai til 10.august driver skolen sommerhotell. Skolens hotell/internat er helt nytt i 2021, og har bad på alle rom. Vi tilbyr enkeltrom og dobbeltrom, og serverer frokost. Sommerhotellet åpner i mai/juni 2022.

I skolens ferier ønsker vi å leie ut skolen til organisasjoner, bedrifter og privatpersoner. Dette kan være landsmøter, kurs, konferanser, bryllup, eller andre selskap. Vi står da for lokaler og selskapsmat.

Vi har plass til ca. 100 personer i internatet på både enkeltrom og dobbeltrom med dusj og toalett (vi har noen rom i hovedhuset som ikke har bad på rommet). Leietagerne vil kunne disponere skolens anlegg med amfi, klasserom og alt tilbehør som avtales (stevnekontor, grupperom, kopiering, projektorer). Matsalen kan romme inntil 200 middagsgjester, men kan deles av i mindre rom. Gymnastikksalen kan brukes som møtelokale, og vil da romme 200-250 stk. Vi kan også være behjelpelig med å legge til rette for sightseeing og turer i nærområdet.

Vi håper dette kan være av interesse. Velkommen til skolen for å se på fasilitetene dersom det er ønskelig. Skulle det være spørsmål om noe så ta kontakt med skolen.

Her finner du Sjøholt bed&breakfast på Facebook: https://www.facebook.com/hervildutrives

Ta kontakt på kontor@sjoholtfhs.no