Utleige

Sommarhotell og utleige.

Frå 20.mai til 10.august driv skolen sommarhotell. Skolens hotell/internat er heilt nytt i 2021, og har bad til alle rom. Vi tilbyr enkeltrom og dobbeltrom, og serverer frukost. Sommarhotellet opnar i mai/juni 2022.

I skolens feriar ønsker vi å leige ut skolen til organisasjonar, bedrifter og privatpersoner. Dette kan være landsmøter, kurs, konferansar, bryllaup, eller andre selskap. Vi står da for lokalar og selskapsmat.

Vi har plass til ca. 100 personer i internatet på både enkeltrom og dobbeltrom med dusj og toalett (vi har nokre rom i hovudhuset som ikkje har bad på romma). Leietakarane vil kunne disponere skolens anlegg med amfi, klasserom og alt tilbehør som avtales (stevnekontor, grupperom, kopiering,projektorar). Matsalen kan romme inntil 200 middagsgjester, men kan deles av i mindre rom. Gymnastikksalen kan som møtelokale romme 200-250 stk. Vi kan også være behjelpelig med å legge til rette for sightseeing og turar i området.

Vi håper dette kan være av interesse. Velkommen til skolen for å sjå på fasilitetane dersom det er ønskeleg. Skulle det være spørsmål om noko så ta kontakt med skolen.

Ta kontakt på kontor@sjoholtfhs.no.